XV. Carissa Kupa - Adományozó Záróesemény

Dunaújvárosi Mentőállomás - Adományozó Záróesemény

Tisztelettel Köszöntöm a Megjelenteket!

Cserna Gábort, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármesterét, Izsák Mátét Városunk képviselőjét, az Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság elnökét, Reszegi Imre urat a Dunaújvárosi Mentőállomás vezetőjét, Kubovics Árpádot a Dunaújváros és Környéke 04 Alapítvány kuratórium elnökét, Kovács Juditot, a DVG Zrt. Igazgató tanácsának tagját, Nemes Elvirát az Orinoco Kft. ügyvezetőjét, Tóth Imrét a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Társadalmi Felelősségvállalás Bizottságának Elnökét, és Inti Zuber Manát a TNT frontemberét, a Magyar Művészválogatott tagját.

Nagy örömömre szolgál, hogy megint olyan eseményt kívánunk bejelenteni, mellyel városunk, Dunaújváros lakóinak napjait tudjuk biztonságosabbá, élhetőbbé és jobbá tenni. Az idei évben két életmentéshez szükséges perfúzor, vagyis infúzió adagoló beszerzését tették lehetővé a XV. Carissa Kupa jótékony akciójához csatlakozott sportolók, vállalkozók, magánszemélyek, valamint Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az összegyűjtött összeg ezúttal 1.007.500,- forint volt. Mindenkinek köszönjük ezúttal is, hiszen ezt a pénzt három nap alatt gyűjtöttük össze közösségi összefogással.

Az országos hírű kispályás labdarúgó torna, a Carissa Kupa jótékonysági akciója, ami idén az „Együtt életeket mentünk!” szlogennel szólított meg minden segíteni kívánó embertársunkat ismét (sokadszorra) elérte a kitűzött, megfogalmazott célt, miszerint adjunk, teremtsünk plusz értékeket! De ne csak azzal, hogy több száz amatőr sportolót szólítunk a pályára és több ezer nézőt, szurkolót a lelátókra, hanem azzal is, hogy újabb nagyszerű eredményt mutassunk fel annak érdekében, hogy Dunaújváros még jobb hely, még élhetőbb város legyen! Azzal, hogy most átadjuk, a Dunaújvárosi Mentőállomásnak ezt a két darab infúziós adagoló pumpát úgy gondolom küldetésünket megint teljesítettük!

Köszönöm és örömmel közlöm tehát, hogy újabb életmentő egészségügyi eszközökkel gazdagodott Dunaújváros és a Dunaújvárosi Mentőállomás. A berendezések ettől a pillanattól kezdve már munkába is állnak, hogy életeket mentsenek! 

Mindenkinek köszönöm, hogy eljött és jelenlétével jelezte az esemény fontosságát!

Dunaújváros,
2017. február 15.

Kategória