Mit írtak és mondtak a Carissa Kispályás Labdarúgó Kupáról?

Nagyon sok hasonlóság van a Vöröskereszt és a DLSZ tevékenysége között, hiszen mindkét szervezetnek fontos feladata az emberek támogatása. A DLSZ a Carissa Kupán ismét megmutatja, hogy milyen fontos számukra is s segítségnyújtás. Nagy öröm számomra, hogy az idei évben újabb véradás lehetőségével is segítenek a Carissa kupán. Személyesen is nagyra értékelem, hogy rajtuk keresztül nagyon sok embernek segíthetünk! Köszönöm a munkájukat!

Örülünk, hogy a FociTour.hu is részese lehet a legközelebbi Carissa kupának! A méltán népszerú Carissa kupa nemcsak a sportról, hanem a jó indulatról és a segítségről is szól. A FociTour örömmel ajánlja a mérkőzésjegyeket és már most nagyon várjuk a látogatásunkat Dunaujvárosba, biztosak vagyunk, hogy sok szép élménnyel térünk majd haza. Előre is köszönjük a szervezést és a közvetlen ügyintézést!

Nagy örömmel jövők mindig Dunaújvárosba és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében lévő eseményekre, hiszen a szövetségben folyó munka példaértékű. A Carissa Kupa élménye évek óta magával ragad, hiszen olyan profi a szervezés, amilyent labdarúgó-vezető pályafutásom ideje alatt csak kevés helyen tapasztaltam.

A kupa hangulata, élménye, sportértéke, igen magas színvonalú, valamint az az összefogás, ami akkor tapasztalható, amikor egy-egy jó ügy érdekében remek célokat fogalmaznak meg a szervezők az nagyra becsülendő.Ráadásul mindig megtalálják azokat a pontokat ahol tényleg szükséges a közös segítségnyújtás. Idén is együtt segítették (ezúttal) a Dunaújvárosi Mentőállomást a kupa szervezői, a csapatok és mindenki, aki kilátogatott a háromnapos sporteseményre.

Cégem, a Roneko Kft. nem véletlenül segítette a rendezvényt és lett Aranyfokozatú támogatója a Carissa kupának, hiszen mi is valljuk, hogy csak közösen tudunk igazi értékeket teremteni. Ezt teszi a Duanújvárosi Labdarúgó Szövetség is, a Carissa Kupa szervezésével!

A XV. Carissa Kupa idén is méltó volt a korábbi években kivívott rangjához a nívós kispályás labdarúgó tornák között. Dunaújváros ezen futball fesztiválja jól példázza, hogy hogyan lehet a sportot, a szórakozást és a karitatív célokat megvalósítani egy esemény keretében.

A tornán részt vevő több száz játékos és a három nap alatt megforduló több ezer szurkoló amellett, hogy színvonalas, izgalmas mérkőzéseket vívott és látott egy nemes ügy - a dunaújvárosi Mentőállomás támogatása - mellé állt. Öröm számomra, hogy az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága is a rendezvény fő támogatói között lehetett, ezzel hozzájárulva a rendezvény sikeréhez.

Gratulálok a szervezőknek és remélem, még sok-sok éven keresztül vehetünk részt a Carissa Kupán!

Nagy örömmel vettünk részt idén is immár 3. alkalommal a méltán híres Carissa Kupán! Sajnos csapatunk nem tudott a legerősebb összeállításban pályára lépni, mert már elkezdték az NB-s nagypályás csapatok a felkészülést és a futsal NB1-ben is bajnoki mérkőzést játszottak a torna másnapján! Ezért az itt érdekelt játékosok nem tudtak eljönni velünk! A sorsolás se kedvezett túlságosan, elég nehéz csoportba kerültünk és sajnos a nyolcaddöntőben egyből a rekord bajnok Karmacsival találtuk szemben magunkat. Ez a mérkőzés jelentette a végállomást a csapatnak, az utolsó percben kicsit talán könnyen megadott a gólvonalról kirúgott vitatott góllal kiestünk!

Sajnos úgy éreztük az egész torna során, hogy a dunaújvárosi bírók előnyben részesítik a helyi csapatokat és ez véleményünk szerint nem jó! Meggyőződésem, hogy fordított szituációban nekünk nem adtak volna meg ilyen gólt, hogy mást ne mondjak az ellenkező oldalon két szituációban is kilökték a labda alól a játékosunkat a hatoson belül, de a sípok némák maradtak! De nem akarom a játékvezetők nyakába varrni a kiesésünket, jobban kell játszanunk és annak aki meg akarja nyerni a kupát mindenkit meg kell vernie, bármikor találkozik vele! Ezt a kis incidenst leszámítva ismét nagyon jól éreztük magunkat, a torna semmit nem vesztett színvonalából, mind a szervezés mind a játék minősége terén!

A jótékony célokat is jó kezdeményezésnek tartjuk és mi is felajánlottuk a fehérvári tornán nyert 30 000 Ft-os nevezési díjunkat a mentőállomás részére! Mégegyszer gratulálunk Petrás Gábor Úrnak a torna szervezéséhez és lebonyolításához, valamint Tóth Imre Úrnak és a Dunaferr Vasas csapatának a kupa első elhódításához! Reméljük, hogy jövőre is részt tudunk venni a Carissa Kupán és újra harcba szállhatunk az első helyért!

Nagy örömmel tölt el, hogy részese lehettem Magyarország egyik legszínvonalasabb kispályás labdarúgó tornájának. Remek körülmények között, profi szervezés mellet megrendezett év eleji labdarúgó esemény a Carissa Kupa! Ez egy olyan rendezvény volt, ahol nem csak a labdarúgás kedvelői tudtak jól szórakozni, hanem mindenki, aki kilátogatott a helyszínre! Gondolok itt a döntő napján megrendezésre kerülő kiegészítő programokra, sztárvendégekre.

Magáról a tornáról az a véleményem, hogy minden csapat számára adott volt a lehetőség a győzelem megszerzésére. Nyilván voltak olyan gárdák, akik nem ugyanazt a játékerőt képviselték, mint az élen végző csapatok, de számukra lehetőség nyílt a nagyszerűen lebonyolított vigaszági Zeus Kupa megnyerésére!

Én személy szerint szeretném megköszönni Tóth Imrének, a Dunaferr Vasas vezetőjének, hogy én védhettem a Bajnokcsapat kapuját! Bízom benne, hogy jövőre is, és még sok-sok éven át megrendezik Dunaújvárosban ezt a tornát, és újra ezen a fantasztikus színvonalon kerül majd lebonyolításra!

Rendkívül jó hangulatúra sikerült az idei Carissa Kupa, gratulálok a szervezőknek. Nagyon sajnáltam, hogy a döntőbe nem sikerült bejutnunk, de kárpótol a gólkirályi címért járó kupa.

Legjobban mégis annak örültem, hogy minket választottak Dunaújváros legjobb csapatának, és ezzel mehetünk a kedvenc éttermembe, a Kiskohászba!

Nagyon jól éreztem magam. Barátom, Balaskó Iván hívására érkeztem. Voltak olyan csapattársak, akikkel eddig csak ellenfélként találkoztunk és volt olyan is, akivel már sokszor játszottam együtt. Fantasztikus hangulatú meccsek voltak köszönhetően a csapatoknak és az igazán nagy néző seregnek. A játékvezetők nehéz feladat előtt álltak és magas szinten feleltek meg a kihívásnak, ami ritka.

Külön köszönet a magas szintű szervezésért, a zökkenőmentes lebonyolításért, a jó hangulatú gálameccsek leszervezéséért, amelyek ugyancsak emelték ennek a jó hangulatú futball ünnepnek a színvonalát. Csapatunk erőssége a rutinunkon, a jól megválasztott taktikánkon és a küzdeni tudásunkon alapult. Mivel zömmel idősebb játékosokból álltunk (akik már nem tudtak annyit futni és olyan sebességgel, mint a fiatalabb ellenfeleink), ezért fontos volt a labdabiztosság és a szervezett, egymást segítő védekezés.

A IV. hely óriási dolog egy ilyen erősségű tornán, pláne abban a felállásban, ahogy játszottunk. Az elődöntőt egy nüanszon múló villanás döntötte el (sajnos nem a mi javunkra) egy perccel a mérkőzés vége előtt. Ezt követően már a III. helyért folyó csatára nem maradt energiánk, de úgy érzem, hogy büszkék lehetünk a teljesítményünkre.

Jó volt érezni, hogy a közönség mellettünk volt, és hogy helyenként a játékunkkal igen csak lázba hoztuk őket!

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megnyernünk ezt a nagyon színvonalas tornát. Úgy látom, hogy az egész nap során nehéz ellenfelekkel játszottunk, de a csapategységünk nagyon erős volt, és ezért sikerült a döntőbe kerülnünk. A különdíjat pedig annak köszönhetem, hogy sikerült a döntőben elérnem a GÓLT!

De ez nem lett volna elég a győzelemhez, hogyha a csapategységünk nem ennyire erős és nem akartuk volna ennyire ezt a győzelmet. Először már annak is örültünk, hogy bekerültünk a döntőbe.

Aztán úgy éreztük, hogy egy ilyen tornán a Himnuszt hallgatni a mérkőzés előtt, hogy ennyi ember kilátogatott azért, hogy minket nézzen, nem elégedtünk meg azzal, hogy csak a második hely legyen esetleg a miénk. Ez egy plusz motivációt, erőt adott a csapatnak, és szerintem ennek köszönhetjük a győzelmet.

Először vettem részt a Carissa Kupán, mint csapatvezető. Nagyon erős csapatokat kaptunk a sorsolásnál, tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz. Jó érzéssel töltött el, hogy a szurkolók értékelték a csapat igyekezetét. Több új ellenfél ellen léptünk pályára. Sajnos azonban csak a vigaszági szereplést sikerült kiharcolnunk.

Ott is két, eddig ismeretlen csapattal kellett megmérkőznünk. A délelőtti álmos kezdés után, egy szoros elődöntőt követően végül sikerült elhódítani a Zeus Kupát.

Gratulálok az ellenfeleinknek, köszönjük, hogy részt vehettünk a tornán. Jövőre találkozunk!

Először is köszönetünket és elismerésünket szeretnénk kifejezni a csapatoknak a három napos remek szereplésért. A MéSzi Frucht Kft csapata pénteken kezdte a tornát, amit rögtön csoportelsőként zártunk. A szombati napot pihenéssel és regenerálódással tölthettük, mely jót tett a csapatnak, hiszen így frissen és kipihenve kezdhettük a vasárnapot. Tudtuk, hogy az egyenes kieséses szakaszban már nehéz dolgunk lesz, mert nagyon komoly ellenfelekkel találkozhattunk. A nyolc közé jutásért a helyi NBIII-as csapatot kellett legyőznünk, és szerencsére sikerrel vettük az akadályt.

A négy közé jutásért óriási harcot vívtunk a Csocsi Gumi csapatával. Ezt a mérkőzést kétgólos hátrányból megfordítva szintén megnyertük. A döntőbe jutásért a Karmacsi Autó csapatát kaptuk, akiket viszont már nem sikerült megvernünk, és nekik ez úton is gratulálunk. A bronzmérkőzést aztán megnyertük a Kemi-Ker Mirage ellen.

Az egyenes kiesési szakaszban három olyan csapattal is játszottunk, melyben saját (a bajnokságban minket erősítő) játékosaink ellen küzdöttünk. A Big Foot csapatában Dorogi Renátó, a Csocsi Gumi csapatában Vincze Dezső, a Kemi-Ker Mirage-ban pedig Balaskó Iván játszott az idén. Itt szeretnem megköszönni külön az ő segítségét, mert (mint csapatvezető társam) Iván nagy segítségünkre volt.

Örömmel tölt el továbbá, hogy mi adtuk a torna gólkirályát Miskovicz Roger személyében. Nagy megtiszteltetés számunkra az is, hogy a város legjobb csapataként zárhattuk a tornát.

Köszönetünket fejezzük ki a szervezőknek a remek hangulatért, a színes programokért, és a nézőkkel teli lelátóért. Sok sikert kívánunk a résztvevő csapatoknak a jövőt illetően, zárásként pedig mit is mondhatnék: „HAJRÁ MÉSZI FRUCHT!!!”

Nagyon jó volt a hangulat, nagyon sokan is voltak, és persze szurkoltam a tesómnak, és csapatának, a Mészi Frucht-nak, úgyhogy nagyon jól ereztem magam. Kint voltam mindhárom napon, de az első nap sajnos több meccsről is lemaradtam, mert edzés után tudtam csak kimenni. Szombaton és vasárnap viszont egész nap a csarnokban voltam és szurkoltam a Zsoltiéknak, izgultam értük akár csak ők értem az én itthoni versenyeimen.

Összességében szerintem szépen szerepeltek, hiszen ez a III. hely remek eredmény ennyi csapat közül, és már most várom a jövő évi Carissa Kupát!

Mobil App Fejlesztés Pannon Design Studio