XVIII. Carissa Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa

Nemzetközi Pénzdíjas Kispályás Labdarúgó Kupa

XVIII. Carissa Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa

A Carissa Kupa felnőtt korba lép, hiszen 18. alkalommal kerül megrendezésre, vagyis 18 éve szervezzük, bábáskodunk körülötte és azon vagyunk, hogy szép fiatal felnőtt váljon belőle. Azt gondoljuk, hogy jó úton járunk, mert népszerűsége, színvonala és nem utolsósorban közösségformáló ereje folyamatosan emelkedik.

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy egy kicsi tornateremből indítva ezt a rendezvényt, immár Nemzetközi eseménnyé, egy országosan is jelentős tényezővé szélesedett ez a torna. Évről-évre túljelentkezés a csapatok részéről és hatalmas érdeklődés a labdarúgás és a sportszerető közönség részéről.

Dunaújváros a Sport fővárosa marad mindig ezt bizonyítja újra és újra a Carissa Kupa is.

Sok szeretettel várunk MINDENKIT a 18. Carissa kupán!

Nemzetközi Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Kupa

Nemzetközi Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Kupa

A Carissa Kupa a kimagasló sportértéke mellett, a jótékonyságot is zászlajára tűzte. A támogatóknak, a résztvevőknek, az adakozóknak köszönhetően az elmúlt években több millió forinttal segítette az óvodákat, a Jószolgálati Otthont, a Mentőállomást, a Kórházat, a fogyatékkal élőket, a Vörös Keresztet, a dunaújvárosiakat, a város környéki embereket, a sportolókat és intézményeket.

Ezúttal sem lesz ez másképp, ugyanis életmentő berendezésekre gyűjtünk a Szent Pantaleon Kórház Neurológiai osztályának. Nagyon bízunk abban, hogy a támogatók, az amatőr sportolók, a sztárvendégeink és mindenki, aki átéli a „Carissa-élményt” segít nekünk ebben a törekvésünkben.

MINDENKINEK Köszönjük, aki támogatja a sportrendezvényünket!

Évszám