Petrás Gábor főszervező nyilatkozata a XV. Carissa Kupáról

Petrás Gábor főszervező nyilatkozata

Egy fantasztikus három napos jubileumi tornán vagyunk túl, hiszen idén rendeztük meg a 15. alkalommal a Carissa Kupát Dunaújvárosban. Amikor elkezdtük először szervezni, immár másfél évtizede, ezt a rendezvényt, nem gondoltuk volna, hogy az egyik legnépszerűbb kispályás labdarúgó tornája lesz a városnak, a megyének és az országnak. Egy kisteremből indult útjára a kupa, mára pedig igazi, hatalmas sportcsemege lett belőle, melyet köszönünk a csapatoknak, játékosoknak, támogatóknak és természetesen a szervezői csapatnak is, akik éjjel nappal dolgoznak azon, hogy évről-évre létrejöjjön a Carissa kupa. Köszönettel tartozom a gálamérkőzésen szereplő játékosoknak, csapatoknak, akik önzetlenül fogadták el a felkérésünket és jöttek el Dunaújvárosba, hogy segítsék a Dunaújvárosi Mentőállomás munkáját!

Nagy öröm számomra, hogy minden évben meg tudjuk szervezni az utánpótlás mérkőzéseket is, melyek igen népszerűek a szurkolók és a kilátogatók előtt. Fantasztikus az az érzés, ahogyan Dunaújvárosban a Carissa Kupán összefognak az emberek egy jó ügy érdekében. A mérkőzések is remek hangulatban zajlottak, sokszor 8-900 néző is szurkolt a lelátón a csapatoknak, akik nagyszerű tudással és tehetséggel rendelkeznek. Mindig nagy öröm látni Fekete Róbert, Balaskó Iván, Dorogi Viktor, Jakab Dávid, Miskovicz Roger, Rajz Miklós vagy éppen Sikur Lajos megmozdulásait, de természetesen sorolhatnám reggelig a neveket. A torna döntője előtt Barkóczi Gyula „Dunaújváros hangja”, igazi egységet teremtett a Dunaújváros Sportcsarnokban, hiszen a Magyar Himnuszt vele együtt énekelte a közönség.

Nem tudom nem megemlíteni barátunkat, Szatmári Ádit, aki nélkül nem rendezzük meg a Carissa Kupa döntőjét. Ádám idén is megmutatta az Akaratát és az Erejét, mellyel elvégezte a kezdőrúgást a döntő mérkőzés előtt. A tombola nyeremények felajánlását is köszönjük támogatóinknak, a befolyt teljes összeg a Dunaújvárosi Menőállomás megsegítésére irányuló jótékony akció bevételeit gyarapította.

A záró rendezvényünk méltó csúcspontja volt a XV. Carissa Kupának, melyen a legjobbakat ismertük el és díjaztuk. A szövetség fontosnak tartja, hogy az a játékos, aki a magasba emeli a nap végén a Carissa Kupa Híres serlegét büszke legyen magára és csapatára.

A szervezői csapatom nevében gratulálni szeretnénk minden csapatnak a Carissa Kupán elért eredményéhez, köszönjük a részvételt és kívánunk mindenkinek sikeres 2017-es évet és természetesen várunk mindenkit a következő, a XVI. Carissa Kupára!