Prof. Dr. Fehér Károly nyilatkozata a XVI. Carissa Kupa Sajtótájékoztatón

Professzor Dr. Fehér Károly

Az egykori MLSZ elnökségi tag és a Kispályás Labdarúgó Bizottság elnöke Professzor Dr. Fehér Károly a Gödöllői Agrártudományi Egyetemen szerzett diplomájával előbb gyakorló gazda, majd mintegy fél évszázada agrárújságíró, aki mellesleg több mint negyedszázada a honi lovasélet aktív szereplője és a Szent István Egyetem címzetes egyetemi tanára nyilatkozik arról, hogy a Lázár Lovaspark Kispályás Labdarúgó Csapat miért vesz idén részt az immár nemzetközivé vált XVI. Carissa Kispályás Jótékonysági Labdarúgó Tornán.

"Együtt játszunk.
 Az együtt játszók ismerik, becsülik, tisztelik egymást.             
 Együvé tartozásuk önbizalmukat, erejüket növeli."
                                               
– Latinovits Zoltán, a Színészkirály

Professzor Dr. Fehér Károly nyilatkozata a Carissa Kupa után

Aludtam rá, nem is egyet és most is úgy gondolom, ahogy ott a játék hevében: a XVI. Carissa Kupa rendezése, szervezése, hangulata, fociértéke, a honlap példaértékű, percre kész működtetése és a kommunikáció-nemzetközi színvonalú volt. Magam, elsősorban a folyó ügyekért felelős Petrás Gábor Úrral voltam kapcsolatban, aki – tapasztalataim szerint – udvarias, empatikus, a csapatok érdekeit szem előtt tartó, a részletekre is higgadtan figyelő, felkészült szervező.

Csapatom, számos rangos torna megnyerése után a megmérettetés, a tapasztalatszerzés igényével, sorainkban az egykori dunaújvárosi kedvenc, (NB1-es gólkirály-rekordot ma, 35 éve is tartó) Tököli Attilával, a megtisztelő módon, a  torna legjobb játékosának választott Dvéri Zsolttal, valamint összesen mintegy 400 nemzeti válogatottsággal rendelkező futsal játékosaink sorával érkezett Dunaújvárosba. Örülünk, hogy baráti kapcsolatainkat tovább építhettük, új barátokra leltünk, főképpen pedig, hogy – a visszajelzések alapján – céljainkkal egyezően, kulturált játékunkkal elnyertük a közönség, a csapatok és a szervezők szimpátiáját.

A négy legjobb közé került csapat színvonalas meccseken, nagyot küzdött. A kitűnően, igazi kispályás focit játszó Dunaújvárosi Vasast – az egykori, örömmel viszont látott játékosaimmal Schrancz Balázzsal, Ughy Márkkal és  Jenei  Ottóval – feltétlenül még ide sorolom. A Lázár Lovaspark Team focicsapat negyedik helye, ilyen mezőnyben siker! Megítélésem szerint  a legszerencsésebb(!) csapat, a Ritter Imre és Sós Ferenc barátaim által  évtizedek óta sikeresen vezényelt NB-1-es Aramis nyerte a kupát.

Csapatom nevében köszönöm, hogy ott lehettünk a kispályás foci ünnepén!

Az elő-elő-elő-előnevezésünket a XVII. Carissa Kupára a Lázár Lovaspark ezennel tisztelettel "leadja"! Kéretik elfogadni! 

Évszám
Kategória