WORKING KFT

Working Kft Kispályás Labdarúgó csapat
Évszám
Csoport

Nagy öröm számunkra, hogy részt vehetünk a XVII. Carissa Kupán! Eddig csak külső szemlélőként követtük figyelemmel ezt a rangos tornát. Idén úgy döntöttünk mi is megpróbáljuk, bizakodunk, hogy tudásunk legjavát adva elérhetünk egy szép eredményt. Minimális célunk hogy csoportunkban legalább a 3. helyen végezzünk.

A csapatot a Gárdonyi VSC igazolt labdarúgói alkotják, másfél éve dolgozom együtt a srácokkal, tehát azért ismerjük egymást, ez bizakodásra adhat okot. Itt szeretnék köszönetet mondani az egyesületünk Elnökének, aki felkészülési időszak alatt engedélyezte, hogy induljunk ezen a neves eseményen. Közös kispályás múltunk nincs, ez lesz az első alkalom, hogy együtt indulunk egy tornán. A csapatból azért jó páran szoktak kispályázni, különböző csapatok színeiben rangos tornákon szerepeltek a téli szünet alatt.

Hogy lett ebből Working Kft?

A csapatból egyedüliként dolgozom a cégnél, főnökömmel (Tonka István Working Kft Ügyvezető Igazgató) jó kapcsolatot ápolunk, ezért felvetettem azt a lehetőséget, hogy mi lenne ha... István végig se engedte mondani a monológomat, egyből támogatása felől biztosított. Így lett névadó főszponzorunk a Working Kft. Itt szeretném megköszönni a támogatást jómagam és a csapat nevében!