Carissa Cup Családi Programok

Tombola Játék

Vegyél részt a Carissa Cup tombola játékán és vidd haza az értékes nyeremények egyikét (részletes tájékoztató a nyereményekről) vagy a fődíjat, amely egy két főre szóló belépőjegy a Hertha BSC – Borussia Dortmund német Bundesliga labdarúgó mérkőzésre utazással!

TOMBOLA
1 DB TOMBOLA SZELVÉNY 500 FT
Nincs felső határa annak, hogy egy személy hány tombola szelvénnyel vesz részt a tombola játékban.

Tombolát a Carissa Lányoktól, Renitől, Vivitől és Nikitől tudsz vásárolni.

Tombola húzások időpontjai:

  1. 2019. január 6. vasárnap 15.55 óra sportcsarnok 6 + 1 ajándék
  2. 2019. január 6. vasárnap 16.25 óra sportcsarnok 4 + 1 fődíj

A tombolajegyek bevétele 100%-ban a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezetének támogatására létrehozott alapba kerül!

Gálamérkőzések

Különleges gálamérkőzések várják majd a kilátogatókat a Dunaújváros Sportcsarnokban január 6-án a XVII. Carissa Kupán. A gálamérkőzések vasárnap délután 14.00 órától kezdődnek a nagy teremben. Az utánpótlás csapatok nyitják a sort. A rendkívül népszerű U9-es mérkőzés főszereplői a Dunaújváros PASE U9-es játékosai, valamint a dunaföldvári Holler UNFC U9-es palántái.

Ezt követően Világbajnokságokat is megjárt sokszoros magyar bajnok játékosok sora lép majd parkettára, hiszen egykori legendás labdarúgókkal érkezik a BUDAPEST HONVÉD nagyszerű öregfiúk csapata. Gyimesi László 12-szeres válogatott, 5-szörös magyar bajnok, Sallai Sándor 55-szörös válogatott, 5-szörös magyar bajnok, Pisont István 31-szeres válogatott, 3-szoros magyar bajnok, Nagy Antal 32-szeres válogatott, 4-szeres magyar bajnok, hogy csak néhányukat említsük. És persze a helyi kiválóságok a DUNAÚJVÁROSI ÖREGFIÚK, akik közül Kuti László személye kiemelkedően fontos, hiszen dunaújvárosi színekben több mint 90 alkalommal lépett pályára, de rúgta a gólokat a Budapesti Honvédban is, ahol 50-szer szerepelt (bővebben a gálamérkőzésekről).

Ingyenes Arcfestés

A gyermekeket Klaudia várja, aki ingyenes arcfestéssel pingálja ki a csöppségeket 2019. január 6-án vasárnap 12 és 17 óra között.

Véradás

Véradással várják a felnőtteket a Dunaújvárosi Sportcsarnok aulájában a Magyar Vöröskereszt tagjai 2019. január 6-án vasárnap 11 és 15 óra között!

Zenei előadás

A dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola kórusának ünnepélyes zenei előadása – a magyar Himnusz elhangzása.

Jótékonyság: Egy Csepp Segítség!

A XVII. Carissa Cup Nemzetközi Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Torna adományozottja 2019-ben a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Terület Szervezete. További információ a helyi Vöröskereszt munkásságáról.

Évszám