Örömmel jön Dunaújvárosba a Budapest Honvéd

Sajtótájékoztató a dunaújvárosi Kiskohász Étteremben

Óriási várakozás előzi meg a 17. Carissa Kupa elnevezésű jótékonysági kispályás labdarúgó tornát, melyen a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezetét segítik a résztevők. Mint arról már beszámoltunk, 2019. január 4. és 6. között immáron tizenhetedik alkalommal rendezik meg Dunaújvárosban a Carissa Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó tornát, melyen harminckét együttes küzd meg egymással a legjobbnak járó fődíjért.

Sajtótájékoztató a Kiskohászban

Az esemény legutóbbi sajtótájékoztatóján a legfontosabb technikai információkat osztották meg a nagyközönséggel a szervezők, míg a ma délután megtartott tájékoztatón a főszereplők, a szervezők, a támogatók és a résztvevő csapatok képviselői osztották meg gondolataikat arról, hogy miként várják az ország egyik legjelentősebb jótékonysági kispályás labdarúgó tornáját.

A Kiskohász Vendéglőben megtartott sajtótájékoztatón városunk önkormányzatát Izsák Máté, az Oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottság elnöke, valamint Hingyi László képviselő, a DLSZ elnökségi tagja képviselte, a szervezők részéről Tóth Imre és Petrás Gábor volt jelen, de felszólalt Gyimesi László, a Budapesti Honvéd öregfiúk csapatának tizenkétszeres válogatott játékosa is.

Izsák Máté

Önkormányzatunk lelkesen támogat mindenfajta jótékonysági kezdeményezést, s én úgy gondolom, hogy a Magyar Vöröskereszt támogatásával idén is egy remek célt tűztek ki maguk elé a szervezők. Mi is igyekszünk segíteni, ezért két határon túli csapat szállásában segédkezünk, s kívánom azt, hogy minél sikeresebb legyen a torna, s egy újabb remek tornával örvendeztessük meg a sportbarátokat.

Hingyi László

A helyi kispályás labdarúgás az egyik legszervezettebb az országban, s ez igaz a Carissa Kupára, mely szinte minden évben csúcsot dönt, mert egyre többen támogatják a rendezvényt, ráadásul a népszerűségre jellemző, hogy több jelentkezést vissza is kell mondania a szervezőknek. Nagyon jó úton haladunk, s remélem, hogy mindenki nagyon jól fog szórakozni a viadalon, és sikerül szép összeggel támogatni a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezetét.

Gyimesi László

Nagyon köszönöm a csapat nevében a meghívást, megható volt, hogy ebben a jótékonysági kezdeményezésben ránk gondoltak a Carissa Kupa szervezői. Természetesen azonnal igent mondtunk, mert mindig is szerettünk a jó ügyek mellé állni, ezért mi is felajánlunk egy, a Budapest Honvéd csapat tagjai által dedikált mezt jótékony árverésre, ezzel is hozzájárulva az akció sikerességéhez.

Forrás: Dunaujvaros.com
Szerző: Spigott
Fotó: DLSZ

Évszám
Kategória