Családi Programok

Tombola Játék

Vegyél részt a Carissa Cup tombola játékán és vidd haza az értékes nyeremények egyikét (részletes tájékoztató a nyereményekről) vagy a fődíjat, amely egy két főre szóló belépőjegy a AC Milan - Juventus FC olasz Seria A labdarúgó mérkőzésre utazással!

TOMBOLA
1 DB TOMBOLA SZELVÉNY 500 FT
Nincs felső határa annak, hogy egy személy hány tombola szelvénnyel vesz részt a tombola játékban.

Tombolát a Carissa Lányoktól, Renitől, Vivitől, Katától és Nikitől tudsz vásárolni.

Tombola húzások időpontjai:

  1. 2020. január 12. vasárnap 16:25 óra sportcsarnok 9 darab ajándék
  2. 2020. január 12. vasárnap 17:10 óra sportcsarnok 1 fődíj

A tombolajegyek bevétele 100%-ban a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Neurológia osztály támogatására létrehozott alapba kerül!

Véradás a Carissa Kupán

Véradás

Véradással várják a felnőtteket a Dunaújváros Egyetemen a Magyar Vöröskereszt tagjai 2020. január 11-én szombaton 11:00 és 15:00 óra között!

A Magyar Vöröskereszt dunaújvárosi helyi szervezete idén is kitelepül hozzánk, hogy ilyen formán is segíthessünk egymásnak! 

És hogy ez miért fontos?

  • A vér nem pótolható élő anyag. Olyan folyékony szövet, amely sejtekből és egyéb alkotórészekből áll, és mely előállítása a tudomány mai állapota szerint nem lehetséges. Az élet nélkülözhetetlen elemét, emberi vért csak az emberi szervezet képes termelni. Mivel a vér semmivel sem pótolható, és évente 400-500 ezer vérre, vérkészítményre szoruló beteg van, a véradás nélkülözhetetlen a rászorulók gyógyításában, az életmentés során. A levett vért műtéteknél, kezeléseknél, vérkészítmények előállításánál használják. A rendszeres, kiegyensúlyozott véradásra azért van szükség, mert a vér tárolása jelentősen korlátozott.

Nem sokára ott találkozunk! 

Gálamérkőzések a Carissa Kupán

Gálamérkőzések a Carissa Kupán

Gálamérkőzések a Carissa Kupán

Különleges gálamérkőzések várják majd a kilátogatókat a Dunaújváros Sportcsarnokban 2020. január 12-én a XVIII. Carissa Kupán. A gálamérkőzések vasárnap délután 14.00 órától kezdődnek a nagy teremben. Az utánpótlás csapatok nyitják a sort. A rendkívül népszerű U9-es mérkőzés főszereplői a Dunaújváros PASE U9-es játékosai, valamint a dunaföldvári Holler UNFC U9-es palántái.

Ezt követően ebben az összetételben még soha nem látott csapat lép pályára Dunaújváros képviseletében. A gárda olyan sportolókból lett összeállítva, akik egykor és akár még napjainkban is sokat tettek, tesznek városunk és a régió sportjáért, dicsőségéért. Világbajnokok, Olimpiai bajnokok, BL győztesek, Európa Bajnokok, olimpikonok, Magyar bajnokok és még számtalan zseniális sportember fog ismét újvárosi színekben tündökölni. Nagyszerű élmény lesz újra látni Bojana Radulovicsot, Siti Beát, Pigniczki Krisztinát, Mátéfi Eszter, Molnár Zoltánt, Bali Zsoltot, vagy éppen Vajda Attilát, Mészáros Dömötört, Primász Ágit, hogy csak néhány kiválóságot említsünk a zseniális sportolók közül. Ellenfelük az egykori nagyszerű labdarúgó, Bobory Balázs által vezetett Nemzeti Sport válogatottja lesz. Úgy gondoljuk, hogy felejthetetlen futball élmény előtt állunk és a kihagyhatatlan mérkőzésen az újvárosiak nem hagynak majd ki egy helyzetet sem. Várunk mindenkit szeretettel erre a sporttörténelmi eseményre a Carissa Kupán (bővebben a gálamérkőzésekről)!

 

Kollányi Zsuzsi - A Város Csillaga

Kollányi Zsuzsi is fellép a Carissa Kupán, hogy hangjával elkáprásztassa a kilátógatókat! Zsuzsi a Carissa kupa zárónapján fogja elénekelni többek között a A Város Csillaga száma mellett a döntő mérkőzés előtt a Himnuszt!

UTÁNPÓTLÁS GÁLAMÉRKŐZÉS
15:00 DUNAÚJVÁROS PASE U9  -  HOLLER UNFC U9  
15:30 QUANTUM XXL FELLÉPÉSE
BRONZMÉRKŐZÉS
15:45   -    
16:15 KOLLÁNYI ZSUZSI FELLÉPÉSE
16:25 TOMBOLA HÚZÁS 
GÁLAMÉRKŐZÉS
16:30 DUNAÚJVÁROS CSILLAGAI  -  NEMZETI SPORT VÁLOGATOTT  
17:00 QUANTUM XXL FELLÉPÉSE
17:10 TOMBOLA  HÚZÁS FŐDÍJ: AC MILAN - JUVENTUS FC 2 DARAB BELÉPŐ UTAZÁSSAL
17:20 KOLLÁNYI ZSUZSI FELLÉPÉSE HIMNUSZ
XVIII. CARISSA KUPA ARANY MÉRKŐZÉS
17:30  

-

   
18:15 ÜNNEPÉLYES DÍJÁTADÓ MERÉNYI ÁKOS ÉLŐ FELLÉPÉSE NÉLKÜLED
Évszám
Kategória