PROSMARTS

PROSMARTS
Évszám
Csoport

ProSmarts Solutions Kft. 2020. év

A ProSmarts Kft. számára nagy öröm, hogy idén először ebben a felállásban részt vehettünk a XVIII. Carissa Kupán. Szeretnénk ebből hagyományt teremteni, és minden évben egy jót játszani ezen a kispályás focirendezvényen.

Tonka István a ProSmarts Kft. ügyvezetője: „Csapatunk nem először játszik így együtt, a Gárdonyi VSC igazolt labdarúgói alkotják, az edző, Balogh Zsolt két és fél éve dolgozik együtt a fiúkkal, így ez bizakodásra adhat okot. A csapatból azért jó páran szoktak kispályázni, különböző csapatok színeiben rangos tornákon szerepeltek már.

A jó kapcsolat közöttünk évek óta tart, a srácok nagyon lelkesek és tehetségesek, így nem volt kérdés, hogy névadó főszponzorként cégünkkel a csapat mellé álljunk. A közös együttműködést hosszú távra tervezzük, reméljük sok rendezvényen tudunk majd örömfocit játszani! Ezúton is köszönjük az egyesület Elnökének, aki felkészülési időszak alatt engedélyezte, hogy a csapat induljon ezen a neves eseményen.”


Working Kft. 2019. év

Nagy öröm számunkra, hogy részt vehetünk a XVII. Carissa Kupán! Eddig csak külső szemlélőként követtük figyelemmel ezt a rangos tornát. Idén úgy döntöttünk mi is megpróbáljuk, bizakodunk, hogy tudásunk legjavát adva elérhetünk egy szép eredményt. Minimális célunk hogy csoportunkban legalább a 3. helyen végezzünk.

A csapatot a Gárdonyi VSC igazolt labdarúgói alkotják, másfél éve dolgozom együtt a srácokkal, tehát azért ismerjük egymást, ez bizakodásra adhat okot. Itt szeretnék köszönetet mondani az egyesületünk Elnökének, aki felkészülési időszak alatt engedélyezte, hogy induljunk ezen a neves eseményen. Közös kispályás múltunk nincs, ez lesz az első alkalom, hogy együtt indulunk egy tornán. A csapatból azért jó páran szoktak kispályázni, különböző csapatok színeiben rangos tornákon szerepeltek a téli szünet alatt.

Hogy lett ebből Working Kft?

A csapatból egyedüliként dolgozom a cégnél, főnökömmel (Tonka István Working Kft Ügyvezető Igazgató) jó kapcsolatot ápolunk, ezért felvetettem azt a lehetőséget, hogy mi lenne ha... István végig se engedte mondani a monológomat, egyből támogatása felől biztosított. Így lett névadó főszponzorunk a Working Kft. Itt szeretném megköszönni a támogatást jómagam és a csapat nevében!