LÁZÁR LOVASPARK TEAM

Lázár Lovaspark Team Kispályás Labdarúgó csapat
Évszám
Csoport

A több korábbi nagypályás ikon mellett sikeres futsal- és minifoci játékosok szerpelnek a baráti társaságunkban. Tavaly a tapasztalatszerzés igényėvel érkeztünk és a 4. helyen végeztünk. Örömünkre és megtisztelő módon kiválóságunk, Dvéri Zsoltot választották a torna legjobb játékosának. Célunk 2019-ben a tavalyinál eredményesebb, kultúrált játékkal elnyerni a közönség, a szakértők és az ellenfelek elismerését!

"Együtt játszunk.
Az együtt játszók ismerik, becsülik, tisztelik egymást.
Együvé tartozásuk önbizalmukat, erejüket növeli."
                                                           
- Latinovits Zoltán, a Színészkirály

Csapatunkról

Alapító-csapatvezető: Prof. Dr. Fehér Károly c. egyetemi tanár           

Lázár Lovaspark Team. A jogelőd Madridban,az I. Kispályás Bajnokcsapatok Európa Kupáján bronzérmet nyert. Ma az együttes eredmenyei alapján Magyarország legjobbjai közė tartozik. A csapatban 5 korábbi nagypályás nemzeti válogatott, köztük az utóbbi 35 év legeredményesebb gólkirálya Tököli Attila, valamint 5 volt válogatott futsal játékos szerepel. A csapat díszvendég játékosa a magyar labdarúgás kiemelkedő személyisége: Zámbó Sándor.

NEM ALKALMI TÁRSASÁG!

A magyar és a nemzetközi labdarúgás kiemelkedő személyiségei Zámbó Sándor, Bognár György, Urbán Flórián, Mészöly Géza, Juhár Tamás egykor nálunk játszott és öregbítette csapatunk jó hírét; közel 180-szor játszottak a magyar nemzeti válogatottban.

A csapat Mező FC néven 1980-ban alakult. Számos rangos hazai és nemzetközi torna között a legnagyobb sikerünk: az I. Kispályás Bajnokcsapatok  Európa Kupáján Madridban - a spanyol, portugál, olasz, orosz, horvát bajnokok társaságában - kivívott 3. helyünk.

A 2010-ben újjá szervezett csapatunk mintegy 100 mérkőzésen - hármat kivéve, amikor a döntőben büntetőkkel maradtunk alul - veretlen!

JELENLEG több korábbi nagypályás-, olimpiai-, futsal-és minifoci nemzeti válogatott, valamint az utóbbi harmincöt év legeredményesebb magyar gólkirálya szerepel csapatunkban.

A keret tagjai közül:

4-en mintegy 60 meccsen a nagypályás nemzeti válogatottban játszottak.
14-en közel 3000-szer az NB-1-ben szerepeltek.
13-an kereken 600-szor a nemzeti futsal válogatott tagjai voltak (ketten jelenleg is).

Kultúráltan játszó, emberileg is kitűnő, sikeres, baráti társaság!