ATHLETICO 07 BUDAPEST FC

ATHLETICO 07 BUDAPEST FC focicsapat
Évszám
Csoport

Jeligénk a "Be Player, Be Pro", tehát fontos számunkra, hogy a futballisták játéknak fogják fel a labdarúgást, viszont legyenek profik a pályán és a magánéletben egyaránt. Nem először versenyzünk Dunaujvárosban, de újoncként veszünk részt a Carissa Kupán. Nagyon szívesen jövünk hiszen át szeretnénk érezni a Carissa Cup élményt.

Az Athletico 07 Budapest Football Club 2012-ben alakult egy borongós tavaszi napon, pár sörimádó és futballozni nem,vagy alig tudó barátok közösségeként. Az eltelt hat évben az "evés közben jön meg az étvágy" örökbecsű klasszikus mondás igazságát erősítve megváltozott az A07BFC struktúrája és 2018-ra amatőr szintjéhez képest óriási fejlődésen ment keresztül a klub.

Jelen pillanatban három csapat alkotja az Athletico 07 BFC-t,az első csapat mellett egy tartalék gárdával és egy ifi csapattal rendelkezünk,különböző bajnokságokban és tornákon hétről-hétre mintegy ötven labdarúgónak biztosítva a rendszeres versenyzési és sportolási lehetőséget.

Csapatainkat külön edzők és vezetők koordinálják,megteremtve a megfelelő szervezettséget és a szakmai munkát, továbbá a lassú, de biztos fejlődés lehetőségét. Az A07BFC kétszeres VKLB bajnokként,többszörös tornagyőztesként,rendszeres kaminokupa résztvevőként és a budapesti Vasas pályán zajló Pókháló KLB veretlen listavezetőjeként érkezik a Carissa Kupára,amely a klub történetének első igazán nagy tornája.

Mérhetetlenül büszkék vagyunk rá, hogy 2018-ban a XVI. Carissa Kupa csoportmérkőzéseket játszhatunk és átélhetjük a Carissa élményt valamint, hogy tagjai lehetünk e csodálatos sportág krémjének.

Tavaly tavasszal belekóstolhattunk a Carissát is jellemző magasabb színvonalba,hiszen az a megtiszteltetés ért minket,hogy felkészülési találkozót vívhattunk a Magyar Kispályás Labdarúgó Válogatottal. Ezen az igazán szoros meccsen vagy tizenhárom góllal kaptunk ki, de maga az élmény ott is és itt is megfizethetetlen, minden másra meg ott van (az üres) MasterCard.

Büszkévé tesz minket,hogy pont egy dunaújvárosi cég, a Varázs-kép Design első budapesti csapatként bennünk lát fantáziát és közösen,a támogatásukkal tervezhetőbben és költséghatékonyabban tudjuk biztosítani játékosaink számára a megfelelő megjelenést pályán és a jövőben pályán kívül egyaránt.

Tudjuk, hogy ugyanúgy, mint a Válogatottban,itt a Carissán is csak kiváló játékosok szerepelnek,azt is tudjuk,hogy kizárólag amatőr labdarúgókkal felállva igen nehéz dolgunk lesz, de mindent megteszünk, hogy a kijárati ajtónál sokkal tovább jussunk.

Sérülésmentes, jó játékot és sok sikert,továbbá kiváló Carissa Kupát kíván minden egyes résztvevőnek és szervezőnek az Athletico 07 Budapest Football Club.